Ryhmille tarjoamme erilaisia retkiä ympäri vuoden. Räätälöimme retket ryhmän koon, käytettävissä olevan ajan ja toiveiden mukaan. Retkiä voi tilata puhelimitse 0400 231332 tai sähköpostilla .  Ota yhteyttä ja kerro ryhmäsi toiveista, niin suunnittelemme teille oman Kolin elämyksen! Leirikoululaisille, luokkaretkeläisille ja muille kouluryhmille meillä on omia tuotteita. Ota yhtyettä, niin kerromme lisää.

LUONTORETKET RYHMILLE KESÄLLÄ ja SYKSYLLÄ 2021

Kolin maisemakierros

Maisemakierros Kolin kansallismaisemaan alkaa Koli Shop Retkituvalta, joka löytyy Kolin Luontokeskus Ukosta. Kävelyretki tehdään Kolin kansallispuiston korkeimmille näköalapaikoille Ukko-, Akka- ja Paha-Kolille. Opas kertoo retken aikana tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista, sisältäen tarinoita taiteilijakareliaaneista tämän päivän taiteilijoihin. Aikaa on myös valokuvaamiseen, reitillä on monta kaunista maisemapaikkaa.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Kolin kansallismaisemasta!

Kesto 1–1,5 tuntia

Ryhmän koko 5–75 henkilöä

Ajankohta touko–lokakuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö ja paluu Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa 1–1,5 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 14 €/hlö, kun ryhmässä 0n 26 henkilöä tai enemmän; 16 €/hlö, kun ryhmässä 5–25 henkilöä. Laskutuksessa minimi 5 henkilöä.

Hinta sisältää Oppaan palvelut, alv. Kun ryhmässä on yli 25 henkilöä, retkellä on 2–3 opasta.

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun

Lisätietoja Retki voidaan tehdä myös lyhyempänä, noin tunnin kestoisena. Jos ryhmässä on enemmän kuin 25 henkilöä ja ryhmä jaetaan kahdelle oppaalle, ryhmät voidaan jakaa niin, että toisen ryhmän kanssa kuljetaan lyhyempi reitti leppoisaa kävelyvauhtia.

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja, Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen tilaisuuden alkua peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos osallistujia on enemmän,  niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Maisema Ukko-Kolilta

Koe Kolin vaarat patikoiden

Puolen päivän mittainen patikkaretki tehdään Kolin kansallispuiston korkeimmille ja tunnetuimmille näköalapaikoille, niityille ja metsiin. Retken aluksi käydään Ukko-, Akka- ja Paha-Kolilla, josta retki jatkuu rauhallista tahtia viereiselle Mäkränvaaralle. Mäkrältä avautuu huikea maisema karjalaiseen vaara- ja järvimaisemaan Pielisen suuntaan. Opas kertoo retken aikana Kolin historiasta, luonnosta, geologiasta ja kulttuurista. Aikaa on myös valokuvaamiseen, reitillä on monta kaunista maisemapaikkaa. Retkelle voi tulla omin eväin tai tilata eväspaketin lisähinnasta.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Kolin upeista kansallismaisemista!

Kesto 4,5–5,5 tuntia

Ryhmän koko 10–50 henkilöä

Ajankohta touko–lokakuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa 5–7 km

Vaikeusaste Soveltuu hyväkuntoisille, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 33 €/hlö, kun ryhmässä 26 tai enemmän; 35 €/hlö, kun ryhmässä 10–25 henkilöä. Laskutuksessa minimi 10 henkilöä

Hinta sisältää Oppaan palvelut, alv. Kun ryhmässä on yli 25 henkilöä, retkellä on 2 opasta.

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet sekä vesipullo.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja ja Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Retkeläiset ihailevat Kolin maisemia

Laulukimppu

Laulukimppu-retki on lauluretki luonnonäänien säestämänä Kolin vaaroilla. Mieleenpainuva retki Suomen kauneimmassa kansallismaisemassa kansanlauluista ja balladeista nauttien, auringon noustessa tai laskiessa, keskipäivän auringossa tai kuutamon loisteessa. Laulukimppu on oivallinen aineeton lahja, minkä voi tarjota merkkipäivänä tai kiitoksena tai yllätyksenä patikkaretken lomassa.

Retkelle lähdetään Koli Shop Retkituvalta, josta kävellään oppaan johdolla laulupaikalle. Opas kertoo matkan aikana tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista, sisältäen tarinoita taiteilijakareliaaneista tämän päivän taiteilijoihin. Suojaisassa paikassa kuunnellaan lauluesitys – lauluun voi myös liittyä mukaan! Retkellä vauhti on rauhallista ja ryhmällä on aikaa nauttia luonnosta. Retki sopii hyvin vanhemmillekin ihmisille. Laulut esittää kokenut laulunharrastaja.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme upeasta kansallismaisemasta!

Kesto 1,5 tuntia, josta laulutuokio 15–20 minuuttia

Ryhmän koko 5–75 henkilöä

Ajankohta touko–lokakuu

Kieli suomi, englanti, saksa, laulut ovat suomenkielisiä

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa

Kävelymatkaa 1–1,5 km

Hinta Laulutuokio 100 €/ryhmä + retken opastus ryhmän koon mukaan:

  • 14 €/hlö, kun ryhmässä on 26 henkilöä tai enemmän
  • 16 €/hlö, kun ryhmässä 5–25, laskutuksessa minimi 5 henkilöä

Hinta sisältää oppaan palvelut, 2–3 opasta jos ryhmässä on yli 25 henkilöä, alv

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja ja Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen tilaisuuden alkua peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Luonto voiman antajana

Luonto voiman antajana retken aikana hiljennyt kuuntelemaan ja aistimaan luontoa. Yksin ja pienryhmissä tehtävät aistiherkkyysharjoitteet antavat mahdollisuuden luonnon läheiseen ja syvälliseen kokemiseen ja oman luontosuhteen vahvistamiseen. Retkellä käytetään näkö- ja kuuloaistin lisäksi myös tunto- ja hajuaistia ja herätellään sisäistä luovuutta luonnon innoittamana. Harjoitteita voi toteuttaa myöhemmin omatoimisesti lähiluonnossa, metsissä tai kaupungin puistoissa. Retkellä kävellään pääsääntöisesti Kolin kansallispuiston polkuja, mutta harjoitteita tehtäessä poiketaan myös polulta. Tehtävien aikana käydään myös Kolin maisemapaikoilla, ihailemassa Suomen kauneinta kansallismaisemaa.

Kesto 2–2,5 tuntia ryhmän koosta riippuen

Ryhmän koko 5–20 henkilöä

Ajankohta 15.5.–30.6. ja 1.8.–30.9.

Opastuskieli suomi

Lähtö- ja paluupaika Koli Shop Retkitupa (Kolin luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa n. 1 km kansallispuiston polkuja, retken aikana poiketaan myös poluilta.

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta vauhti on rauhallista

Hinta 30 €/hlö

Hinta sisältää Ohjaajan palvelut, alv.

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun.

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja, Koli -paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen tilaisuuden alkua peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk– 0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutus perusteena 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai jos enemmän niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Ihmisiä metsässä ilta-auringossa

Naurua luonnossa

Naurua luonnossa on rentouttava ja riemastuttava retki puhtaassa luonnossa. Retken aikana tehdään ohjatusti erilaisia nauruharjoituksia ja syvähengityksiä, jotka aktivoivat kehon naurulihaksia ja puhdistavat keuhkoja. Nauraminen edistää säännöllisesti harjoitettuna psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Naurua luonnossa retkellä puhdas luonto ja ilma vahvistavat naurujoogan terveysvaikutuksia. Retken aluksi tehdään lämmittelyharjoituksia ja lopussa yhteinen vapaanauru ja loppurentoutus. Retken aikana kävellään muutama sata metriä helpohkoa kansallispuiston polkua. Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta naurujoogasta. Varaa mukaasi avoin mieli ja säänmukainen rento ulkoiluasu- ja jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Tervetuloa nauramaan kanssamme!

Kesto 1 tunti

Ryhmän koko 5–20 henkilöä

Ajankohta 15.5.–30.6. ja 1.8.–30.9.

Opastuskieli suomi

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa Muutama sata metriä kansallispuiston polkuja.

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on pientä ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 18 €/hlö

Hinta sisältää Koulutetun naurujoogaohjaajan palvelut, alv.

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun.

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja, Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Nauravia ihmisiä luonnossa
Sesonkiaikoina tarjoamme viikoittain luontoretkiä takuulähdöin yksittäisille matkailijoille.

LUONTORETKET RYHMILLE TALVELLA 2021

Talvinen Kolin maisemakierros

Talvinen kävelyretki Kolin kansallispuiston näköalapaikoille tehdään turvallisesti liukuesteillä. Ammattikäyttöön suunnitellut, piikilliset liukuesteet laitetaan omien kenkien päälle. Ne antavat varman pidon jäisilläkin poluilla. Retkellä vauhti on rauhallista ja ryhmällä on aikaa nauttia talviluonnosta. Retki vie tykkylumiseen, hiljaiseen metsään ja Kolin upeille maisemapaikoille. Käveltävä matka sovitetaan sääolojen ja ryhmäläisten mukaan. Opas kertoo retken aikana tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista, sisältäen tarinoita taiteilijakareliaaneista tämän päivän taiteilijoihin. Retki sopii hyvin vanhemmillekin ihmisille. Tervetuloa nauttimaan Kolin upeista kansallismaisemista!

Kesto n. 1 tunti

Ryhmän koko 2–25 henkilöä

Ajankohta joulu–huhtikuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa, ranska

Lähtö ja paluu Koli Shop Retkitupa (Kolin luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa n. 1 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 20 €/hlö, kun ryhmässä on 11–25 henkilöä; 22 €/hlö, kun ryhmässä 2–10 henkilöä.

Hinta sisältää oppaan palvelut, liukuesteiden käytön, alv.

Lisähinnasta Kuoma talvijalkineet retken ajaksi 5 €/pari

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun

Lisähinnasta Laulukimppu 100 €/ryhmä (sis. alv). Laulukimppu on laulutuokio luonnonäänien säestämänä Kolin vaaroilla. Mieleenpainuva hetki Suomen kauneimmassa kansallismaisemassa kansanlauluista tai balladeista nauttien, auringon noustessa tai laskiessa, keskipäivän auringossa tai kuutamon loisteessa, sumussa tai tuulen huminassa. Laulut esittää laulua opiskellut laulun harrastaja. Pakkasraja Laulukimpulle on -20 °C

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset, lämpimät ulkoiluasut ja mielellään varrelliset jalkineet.

Laskutus sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään 50 % sovitusta hinnasta. Peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai jos retkeläisiä on enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Ulkoilijat koiran kanssa Kolin lumisessa maisemassa.

Koe Koli lumikengillä

Talvielämysretki lumikengillä Kolin kansallispuiston talviseen metsään, maisemapaikoille, jääpuikoille ja kuusten katveeseen. Retki alkaa lyhyellä perehtymisellä lumikenkäilytekniikkaan, joten aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä ei tarvita. Lumikengillä kävely on helppoa ja hauskaa ja niillä pääsee läheltä kokemaan koskemattoman luonnon. Retken aikana opas kertoo Kolista, sen historiasta ja luonnosta. Aikaa on myös rauhalliseen luonnon tarkkailuun- Retkellä koet Kolin taianomaiset tykkymetsät, lumessa liikkumisen riemun ja raikkaan, puhtaan ilman. Matkalla nautimme kuumaa mehua Kupilkan retkiruokakupeista. Tervetuloa tutustumaan Kolin kansallismaisemaan lumikengillä!

Kesto 1,5–2 tuntia

Ryhmän koko 5–40 henkilöä

Ajankohta tammi–huhtikuun alku

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa (Kolin luontokeskus Ukko)

Kävelymatkaa 1,5–2,5 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoisille, aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä ei tarvitse olla. Reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta vauhti on rauhallista.

Hinta 28 €/hlö, kun ryhmässä on 16–40 hlöä; 30 €/hlö, kun ryhmässä on 5–15 (laskutuksessa minimi 5 henkilöä).

Hinta sisältää Lumikenkien käytön, oppaan palvelut, kuuman mehun, alv. Kahden oppaan palvelut, jos ryhmässä on yli 20 henkilöä.

Lisähinnasta Kuoma talvijalkineet retken ajaksi 5 €/pari

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset, lämpimät ulkoiluasut ja  mielellään varrelliset, tukevat jalkineet.

Laskutus sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään 50 % sovitusta hinnasta. Peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai jos retkeläisiä on enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Lumikenkäilijät tauolla Kolin tykkymetsässä.

Hiihtoretki metsäsuksilla

Metsäsuksiretkellä hiihdetään umpihangessa, järven jäällä, pellolla tai metsässä. Metsäsuksilla pääsee liikkumaan kiireettömästi ja ympäröivästä luonnosta nauttien. Retki alkaa lyhyellä perehdyttämisellä metsäsuksilla hiihtämiseen, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Retken kohde valitaan lumitilanteen ja sään mukaan ja hiihdettävä matka sovitetaan ryhmän mukaisesti. Hiihtoretki voi suuntautua esimerkiksi Pielisen saareen, missä vietetään tauko nuotiopaikan äärellä tai suojaisassa paikassa termarieväät nauttien. Retki toteutetaan retkeläisten toivomana ajankohtana ja se voidaan toteuttaa esimerkiksi auringon noustessa tai laskiessa tai vaikka kuutamoyönä. Retki tehdään tilauksesta ja säävarauksella. Käytämme Peltosen karvapohjasuksia, joissa on tavallisiin talvikenkiin sopivat OAC:n siteet.

Kesto 2–2,5 tuntia

Ryhmän koko 2–5 henkilöä

Ajankohta tammi–huhtikuun alku (säävaraus)

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa (Kolin luontokeskus Ukossa) tai sopimuksen mukaan

Hiihtomatka 2–4 km (sääolojen, retkikohteen ja ryhmän mukaan)

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoisille, aikaisempaa hiihtokokemusta ei tarvitse olla. Retki tehdään tasaisessa maastossa.

Hinta 75 €/hlö

Hinta sisältää metsäsuksien käytön, oppaan palvelut, eväät (kuuma mehu, muffini/voileipä, keksi), alv.

Lisähinnasta Kuoma talvijalkineet käyttöön retken ajaksi 5 €/pari.

Hinta voimassa vuoden 2021 loppuun

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset, lämpimät ulkoiluasut ja mielellään varrelliset, tukevat jalkineet.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään 50 % sovitusta hinnasta. Peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai jos retkeläisiä on enemmän, niin toteutunut henkilömäärä

Kuva: Retkeläiset ihailevat Kolin maisemia

Talvinen Laulukimppu

Laulukimppu on lauluretki luonnonäänien säestämänä Kolin vaaroilla. Mieleenpainuva retki Suomen kauneimmassa kansallismaisemassa kansanlauluista ja balladeista nauttien, auringon noustessa tai laskiessa, keskipäivän auringossa tai kuutamon loisteessa.

Retkelle lähdetään Koli Shop Retkituvalta, josta kävellään oppaan johdolla laulupaikalle. Opas kertoo matkan aikana tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista, sisältäen tarinoita taiteilijakareliaaneista tämän päivän taiteilijoihin. Suojaisassa laulupaikassa kuullaan lauluesitys ja nautitaan lämmintä mehua. Laulut esittää kokenut laulunharrastaja.

Tarvittaessa osallistujat saavat retkelle käyttöön liukuesteet. Retkellä vauhti on rauhallista ja ryhmällä on aikaa nauttia talviluonnosta. Retki sopii hyvin vanhemmillekin ihmisille. Tervetuloa nauttimaan Kolin upeista kansallismaisemista ja lauluesityksestä!

Kesto n. 1 tunti, josta laulutuokio 15–20 minuuttia.

Ryhmän koko 2–25 henkilöä

Ajankohta joulu–huhtikuu, pakkasraja on -20 °C

Esittelykieli suomi, englanti, saksa

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa (Kolin luontokeskus Ukko)

Kävelymatkaa alle 1 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoisille, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 100 €/ ryhmä,+ osallistujamäärän mukaan henkilöhinta: 20 €/hlö, kun ryhmässä 11–25 henkilöä, 22 €/hlö, kun ryhmässä 2–10 henkilöä.

Hinta sisältää oppaan palvelut, liukuesteiden käytön, kuuman mehun, alv.

Hinta voimassa vuooden 2021 loppuun

Lisätietoja Laulutuokion voi tilata myös erikseen 100 €/ryhmä (sis. alv ). Tällöin ryhmä saapuu omatoimisesti ennalta sovittuun paikkaan paikassa esim. Akka-Kolille, missä laulaja odottaa heitä. Ryhmän maksimikoko on 30 henkilöä.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset, lämpimät ulkoiluasut ja mielellään varrelliset jalkineet.

Laskutus sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään 50 % sovitusta hinnasta. Peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos osallistujia on enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Talvella järjestämme viikoittaisen lumikenkäretken takuulähdöin yksittäisille matkailijoille!