Koli Shop Retkitupa suljettiin Kolin luontokeskus Ukon tiloissa 31.3.2022.

Huhtikuusta 2022 alkaen tuotteitamme on myynnissä Kolin Matkailuneuvonnan Puodissa Kolin kylällä (Ylä-Kolintie 2) sekä verkkokaupassamme shop.feelkoli.fi.

Koli Shop Retkitupa Feel Koli

Koli Shop Retkitupa suljettiin 31.3.2022

Koli Shop Retkitupa palveli kolilaisia ja matkailijoita 22 vuotta. Asiantuntevasta ja palvelevasta myymälästä sai ostettua niin matkamuistoja kuin retkeilytarvikkeita sekä lämpimiä asusteita. Myös vuokravälineet, kuten lumikengät, lastenkantorinkan, reput ja termospullot kuuluivat Retkituvan valikoimiin.

Tilamme luontokeskuksessa tarvitaan muuhun käyttöön ja niinpä vuokrasopimuksemme irtisanottiin. Jouduimme näin ollen lopettamaan Koli Shop Retkituvan. Huhtikuusta alkaen tuotteitamme on myynnissä Kolin Matkailuneuvonnan Puodissa Kolin kylällä sekä verkkokaupassamme shop.feelkoli.fi. Kolin Matkailuneuvonnan Puodissa on mm. suosittuja Koli-Kupilkoja, Koli-tuubihuiveja, Kolin maisemamagneetteja ja postikortteja sekä muita matkamuistoja.

Retkitoimintamme jatkuu edelleen. Retkien sisältö pysyy muuten samana, mutta retkien lähtöpaikka on Kolin luontokeskus Ukon pihapiiri tai Sokos Hotel Kolin vastaanotto. Päivitämme tietoja parhaillaan retkikuvauksiimme.

Kuva: Koli Shop Retkituvan henkilökuntaa.

Myymme Koli Shop Retkituvan myymäläkalustoa

Myymme Koli Shop Retkituvan kalustosta puisia reliefejä. Reliefit ovat lieksalaisen puusepän Harri Hopeakiven valmistamia.

Reliefit ovat olleet myymälässä kiinni hyllyjen päädyissä. Isoimmissa reliefeissä on tausta, pienemmässä metsossa ei. Töissä näkyy pieniä jälkiä kiinnityksestä takapuolella ja niissä on myös pieniä kolhuja, mutta muuten ne ovat hyvässä kunnossa.

Isoimman reliefin, kalastajan, leveys on n. 120 cm ja korkeus n. 220 cm. Hintapyyntö on 400 €. Keskikokoisen hiihtäjätytön leveys on n. 80 cm ja korkeus n. 205 cm. Keskikokoisen kahvittelijan leveys on n. 70 cm ja korkeus n. 220 cm.  Näiden hintapyyntö on 350 €/kpl. Metson leveys on n. 52 cm ja korkeus n. 190 cm. Metson hintapyyntö on 150 €. Metso ja kahvittelija on myyty. Myynnissä on vielä hiihtäjätyttö, kalastaja ja eläinpäädyistä koppelo.

Tiedustelut puh. 0400 231 332 tai sähköpostilla info(at)feelkoli.fi.

Kuva: Koli Shop Retkituvan myynnissä oleva kalastaja reliefi.
Kuva: Koli Shop Retkituvan puureliefi hiihtäjätyttö ja kahvittelija.
Kuva: Koli Shop Retkituvan puureliefi metso.

Koli-tuotteita myös verkkokaupastamme

Koli Shop Retkituvalla myynnissä olleita Koli-tuotteita on myynnissä myös verkkokaupassamme. Verkkokaupassa on myynnissä mm. Kupilkoja Koli-laseroinnilla, avaimenperiä, magneetteja ja Koli-lakuja. Myös vuokratuotteistamme lumikengät ja liukuesteet voi varata ja maksaa verkkokaupassa.

Kaikkia tuotteitamme ei ole vielä verkkokauppaan laitettu. Laita meille viestiä, jos toivomasi tuote puuttuu tai jos tuote on verkkokaupasta loppu, niin tarkistamme varaston.

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

Kuva: Koli Shop Retkituvan Kupilkat Koli laseroinnillla

Uutuus: Koli-tuubihuivit

Koli-tuubihuiveja on paljon kyselty, ja nyt niitä meillä taas on!

Koli-tuubihuivi on saksalaisen H.A.D.:n valmistama Saksassa ja se on tehty kierrätysmateriaalista, kierrätetyistä muovipulloista. Huvi on ohut ja hyvin hengittävä. Huivissa on taustalla klassinen Kolin maiseman profiili ja tuttu Koli-logo sekä Ukko-Kolin huipulla korkeus 347.

Koli-tuubihuivin alennettu hinta hiihtolomilla vain 10 € (norm. hinta 17,90 €)!

Kuva: Koli-tuubihuivi Koli Shop Retkituvalla.

Yhteystiedot

Postiosoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Puhelin: 0400 2313 32
Sähköposti: 

Huom! Koli Shop Retkitupa on suljettu. Tämä osoite on postiosoitteemme sekä Feel Koli retkien lähtöpaikan osoite.

Kuva: Kotimaiset Wood Jewel -magneetit
Kuva: Kotimaiset Kupilkat ja muikkuja Pieliseltä.
Retkeilyvälineiden vuokraus ennakkovarauksella. Vuokraamme erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten makuupusseja,
riippumattoja, termospulloja, lumikenkiä tai vaikkapa lastenkantorinkan. Ota yhteyttä info (at ) feelkoli.fi.