Aukiolot

Ma–la klo 10–17
Su klo 10–15

SULJETTU:
Huoltotauko
1.–7.11.2021

POIKKEUKSET:
24.12.2021 klo 10–14
25.–26.12.2021 klo 10–15

Koli Shop Retkitupa Feel Koli

Tervetuloa Koli Shop Retkitupaan!

Koli Shop Retkitupa on monipuolinen ulkoilu-, retkeily- ja matkamuistomyymälä sekä välinevuokraamo. Valikoimassamme on Koli- ja luontoaiheisia matkamuistoja, kotimaisia Koli-tekstiilejä ja trikoopipoja, postikortteja ja retkeilyvarusteita, mm. Ticket to the Moon -riippumattoja, kuksia ja Kupilkoja, reppuja ja termospulloja. Talvella myymme Faber -lumikenkiä, Snowline -liukuesteitä ja lämpimiä hanskoja, pipoja ja sukkia.

Myymälästämme voit myös vuokrata retkeilytarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoima on kolmen luontoa rakastavan ja retkeilevän naisen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella suunnittelema. Myytäviä tuotteita valitessamme suosimme laadukkaita, luontoystävällisiä ja kotimaisia tuotteita.

Tervetuloa ostoksille ja samalla tutustumaan Suomen kauneimpaan kansallismaisemaan!

Kuva: Koli Shop Retkituvan henkilökuntaa.
Kuva: Koli-tuubihuivi Koli Shop Retkituvalla.

Uutuus: Koli-tuubihuivit

Koli-tuubihuiveja on paljon kyselty, ja nyt niitä meillä taas on!

Koli-tuubihuivi on saksalaisen H.A.D.:n valmistama Saksassa ja se on tehty kierrätysmateriaalista, kierrätetyistä muovipulloista. Huvi on ohut ja hyvin hengittävä. Huivissa on taustalla klassinen Kolin maiseman profiili ja tuttu Koli-logo sekä Ukko-Kolin huipulla korkeus 347. Huivin hinta on 17,90 €.

Uutuuksia retkeilijöille

Otimme valikoimiimme Katadyn vedenpuhdistimia ja vedenpuhdistustabletteja. Herajärven kierroksella ja muuallakin Kolin reiteillä on vähän kaivoja, joten juomavesi pitää usein ottaa luonnonvesistä. Veden voi puhdistaa keittämällä, mutta avotulen teon estää usein metsäpalovaroitus ja jos retkikaasuakaan ei ole liiaksi mukana, hyvä vaihtoehto veden puhdistukseen on suodatin tai tabletit.

Katadyn BeFree 0,6 l on kevyt, vain 59 g painava pehmeä pullo, jonka suodatinelementti puhdistaa veden. Elementti suodattaa jopa 99,9 % alkueläimistä ja bakteereista. Suodattimen käyttöikä riippuu veden laadusta, valmistajan arvion mukaan se on jopa 1000 litraa. Isompi Katadyn BeFree Tactical 1,0 l painaa 73, ja se on hieman paksumpaa materiaalia.  Katadyn BeFree 0,6 hinta Koli Shop Retkituvalla on 52,50 € ja Katadyn BeFree Tactical 1,0 maksaa 72,50 €.

Katadyn Micropur Forte MF 1T paketissa on 100 kpl tehokkaitta vedenpuhdistustabletteja. Tabletit sisältävät klooria ja hopeaa, ja niillä desinfioi veden nopeasti ja helposti. Yhdellä tabletilla puhdistaa litran vettä. Tabletit eliminoivat vedestä bakteerit, virukset ja alkueläimet. Paketin hinta Koli Shop Retkituvalla on 25,90 €.

Kuva: Katadyn BeFree vedenpuhdistin ja Micropur Forte puhdistustabletteja

Yhteystiedot

Osoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Puhelin: 0400 2313 32
Sähköposti: 

Koli Shop Retkitupa sijaitsee Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Kotimaiset Wood Jewel -magneetit
Kuva: Kotimaiset Kupilkat ja muikkuja Pieliseltä.
Koli Shop Retkituvalta voit myös vuokrata erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten makuupusseja,
riippumattoja, termospulloja, lumikenkiä tai vaikkapa lastenkantorinkan.