Koli Shop Retkitupa on monipuolinen ulkoilu-, retkeily- ja matkamuistomyymälä. Valikoimassamme on Koli- ja luontoaiheisia matkamuistoja, kotimaisia Koli-tekstiilejä ja trikoopipoja, postikortteja ja retkeilyvarusteita, mm. Ticket to the Moon -riippumattoja, kuksia ja Kupilkoja, reppuja ja termospulloja. Talvella myymme Faber -lumikenkiä, Snowline -liukuesteitä ja lämpimiä hanskoja, pipoja ja sukkia. Myymälästämme on myös mahdollista vuokrata retkeilytarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoima on kolmen luontoa rakastavan ja retkeilevän naisen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella suunnittelema. Myytäviä tuotteita valitessamme suosimme laadukkaita, luontoystävällisiä ja kotimaisia tuotteita.
Tervetuloa ostoksille ja samalla tutustumaan Suomen kauneimpaan kansallismaisemaan!

Aukioloajat

Ma–la klo 10–17
Su klo 10–15

POIKKEUKSET:
2.–29.11.2020 suljettu
25.–26.12.2020 avoinna klo 10–15

Koli Shop Retkitupa Feel Koli

Uudet Muumi Kupilkat Koli Shop Retkituvalla

Muumi-aiheiset Kupilkat ovat suositun Kupilkan eräruoka-astiaperhe uusimmat tulokkaat. Koli Shop Retkituvalla on myynnissä niin Muumimamma kuin Muumipappa, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen, Mörkö, Niiskuneiti ja Muumipeikko. Muumi Kupilka kuppien ovat koko 21 (2,1 dl), 14 (1,4 dl), 37 (3,7 dl), valikoimassa on myös syvä lautanen.

Aivan uutena värinä Kupilkoihin tuli mustikan sininen. Sininen #MEIDÄNMERI Muumi Kupilka ei olekaan mikä tahansa kuppi, vaan sillä Kupilka osallistuu Moomin Charactersin #MEIDÄNMERI-kampanjaan Itämeren tilanteen parantamiseksi. Kuppi on saatavana rajoitettu erä, ja sitä on myös perinteisenä ruskeana. Kupilka tekee lahjoituksen #MEIDÄNMERI tuotteidensa myynnistä Itämeren suojelua edistävään kampanjaan. Kampanjatuotteet erottaa #MEIDÄNMERI logosta.

Kampanja on käynnistetty Muumien juhlavuotena 2020 jolloin on kulunut 75 vuotta Tove Janssonin ensimmäisen muumi-tarinan julkaisemisesta. John Nurmisen Säätiön kanssa yhteistyössä toteutettavan kampanjan tavoitteena on lisätä tietoutta Itämeren tilasta ja kerätä miljoona euroa John Nurmisen Säätiön työhön meren ja sen perinnön suojelemiseksi. Kampanja jatkuu kesän 2021 loppuun asti.

Tervetuloa Koli Shop Retkituvalle tutustumaan Muumeihin ja muihin Kupilkan tuotteisiin!

Kuva: #MEIDÄNMERI Muumi Kupilkat Kolin kallioilla.

Yhteystiedot

Osoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Puhelin: 0400 2313 32
Sähköposti: 

Koli Shop Retkitupa sijaitsee Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Kotimaiset Wood Jewel -magneetit
Kuva: Kotimaiset Kupilkat ja muikkuja Pieliseltä.
Koli Shop Retkituvalta voit myös vuokrata erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten makuupusseja,
riippumattoja, termospulloja, lumikenkiä tai vaikkapa lastenkantorinkan.

Otsikkokuva: Kirsti Hassinen