Koli Shop Retkitupa on monipuolinen ulkoilu-, retkeily- ja matkamuistomyymälä. Valikoimassamme on Koli- ja luontoaiheisia matkamuistoja, kotimaisia Koli-tekstiilejä ja trikoopipoja, postikortteja ja retkeilyvarusteita, mm. Ticket to the Moon -riippumattoja, kuksia ja Kupilkoja, reppuja ja termospulloja. Talvella myymme Faber -lumikenkiä, Snowline -liukuesteitä ja lämpimiä hanskoja, pipoja ja sukkia. Myymälästämme on myös mahdollista vuokrata retkeilytarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoima on kolmen luontoa rakastavan ja retkeilevän naisen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella suunnittelema. Myytäviä tuotteita valitessamme suosimme laadukkaita, luontoystävällisiä ja kotimaisia tuotteita.
Tervetuloa ostoksille ja samalla tutustumaan Suomen kauneimpaan kansallismaisemaan!

Aukiolot

Ma–la klo 10–17
Su klo 10–15

POIKKEUKSET:
24.12.2020 avoinna klo 10–14
25.–26.12.2020 avoinna klo 10–15

Koli Shop Retkitupa Feel Koli

Olemme avanneet verkkokaupan!

Meiltä on usein kysytty, että saako tuotteitamme verkkokaupasta. No, nyt saa! Koli Shop Retkitupa verkkokauppa on auki ja toiminnassa – vielä kehitysvaiheessa, joten otamme mielellämme kommentteja vastaan. Verkkokaupassa on mm. Koli T-paitoja, Kupilkoja Koli-logolla, Koli-lakuja, postikortteja, magneetteja… Lisäämme tuotteita ja värejä vähitellen. Jos jotakin tuotetta et verkkokaupasta löydä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla, tarkistamme varaston.

Verkkokaupastamme voi varata myös liukuesteitä. Muita vuokratuotteita ja retkiäkin tulee tulevaisuudessa verkkokauppaan.

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaan ja tekemään ostoksia turvallisesti kotisohvalta käsin!

Yhteystiedot

Osoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Puhelin: 0400 2313 32
Sähköposti: 

Koli Shop Retkitupa sijaitsee Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Kotimaiset Wood Jewel -magneetit
Kuva: Kotimaiset Kupilkat ja muikkuja Pieliseltä.
Koli Shop Retkituvalta voit myös vuokrata erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten makuupusseja,
riippumattoja, termospulloja, lumikenkiä tai vaikkapa lastenkantorinkan.