Koli Shop Retkitupa on monipuolinen ulkoilu-, retkeily- ja matkamuistomyymälä. Valikoimassamme on Koli- ja luontoaiheisia matkamuistoja, kotimaisia Koli-tekstiilejä ja trikoopipoja, postikortteja ja retkeilyvarusteita, mm. Ticket to the Moon -riippumattoja, kuksia ja Kupilkoja, reppuja ja termospulloja. Talvella myymme Faber -lumikenkiä, Snowline -liukuesteitä ja lämpimiä hanskoja, pipoja ja sukkia. Myymälästämme voit myös vuokrata retkeilytarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoima on kolmen luontoa rakastavan ja retkeilevän naisen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella suunnittelema. Myytäviä tuotteita valitessamme suosimme laadukkaita, luontoystävällisiä ja kotimaisia tuotteita.
Tervetuloa ostoksille ja samalla tutustumaan Suomen kauneimpaan kansallismaisemaan!

Aukiolot

Ma–la klo 10–17
Su klo 10–15

18.6.–15.8.2021
Ma–la klo 10–19
Su klo 10–17

POIKKEUKSET:
24.12.2021 klo 10–14
25.–26.12.2021 klo 10–15

Koli Shop Retkitupa Feel Koli

Olemme avanneet verkkokaupan!

Meiltä on usein kysytty, että saako tuotteitamme verkkokaupasta. No, nyt saa! Koli Shop Retkitupa verkkokauppa on auki ja toiminnassa – vielä kehitysvaiheessa, joten otamme mielellämme kommentteja vastaan. Verkkokaupassa on mm. Koli T-paitoja, Kupilkoja Koli-logolla, Koli-lakuja, postikortteja, magneetteja… Lisäämme tuotteita ja värejä vähitellen. Jos jotakin tuotetta et verkkokaupasta löydä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla, tarkistamme varaston.

Verkkokaupastamme voi varata myös liukuesteitä. Muita vuokratuotteita ja retkiäkin tulee tulevaisuudessa verkkokauppaan.

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaan ja tekemään ostoksia turvallisesti kotisohvalta käsin!

Oletko etsinyt isoja, kantavia lumikenkiä? Meillä niitä on vielä muutama myynnissä. Myymme loput Faber Mountain Expert 1036 ja Mountain Quest 1036 lumikengät tarjoushinnoin. Molempia malleja voi tulla testaamaan Koli Shop Retkituvalle, meillä on molemmat mallit vuokrakäytössä. Lisätietoja Faberin Mountain Expert ja Mountain Quest lumikengistä myös Faberin sivuilla. Voimme postittaa lumikengät.

Faber Mountain Expert 1036 lumikenkä – loppuunmyyty

Hinta: 230 € (norm. 329 €)
Koko: 25 cm x 91 cm (tuumina 10 x 36)
Suositus paino: max 135 kg (painorajasuositus on tiiviille lumelle. Pehmeälle lumelle painoraja pienenee 25 % tai enemmän.)
Paino/pari: 2,7 kg
Mountain Expert lumikenkä soveltuu hyvin erilaisiin maastoihin. Rungon muotoilu ja tukeva, mutta maaston muotoja myötäilevä side mahdollistavat miellyttävän ja vakaan askelluksen. Runko on kavennettu, minkä ansiosta askellus on sujuvaa. Kärjen muotoilu estää luken kertymisen kengän etuosaan. Lämpökäsitellyt ruostumattomasta teräksestä tehdyt piikit antavat hyvän pidon jyrkemmissäkin maastoissa ja jäisellä lumella.

Iso Faber lumikenkä Mountain Expert 1036
Kuva: Faber Mountain Expert lumikenkä 1036
Kuva: Faber Mountain Expert lumikengän side.
Kuva: Faber Mountain Expert lumikengän piikit.

Faber Mountain Quest 1036 lumikenkä

Hinta: 209 € (norm. 299 €)
Koko: 25 cm x 91 cm (tuumina 10 x 36)
Suositus paino: max 135 kg (painorajasuositus on tiiviille lumelle. Pehmeälle lumelle painoraja pienenee 25 % tai enemmän.)
Paino/pari: 2,5 kg
Mountain Quest lumikenkä om kantava ja kestävä. Sen rungon putki on paksu, 22 mm, ja side on leveä, joten isokin kenkä mahtuu siteeseen. Mountain Quest on suunniteltu erityisesti metsäiseen maastoon ja se soveltuu työkäyttöön ja raskasta taakkaa kantavalle. Kärjen muotoilu estää luken kertymisen kengän etuosaan. Piikit ovat lämpökäsiteltyä alumiinia. Siteessä on stoppari, joka estää kengän nousua pystyasentoon, mikä helpottaa taakse päin kulkemista ja esteiden ylittämistä.

Kuva: Faber Mountain Quest 1036 lumikenkä.
Kuva: Faber Mountain Quest lumikenkä 1036
Kuva: Faber Mountain Quest lumikengän side.
Kuva: Faber Mountain Quest lumikengän piikit.

Yhteystiedot

Osoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Puhelin: 0400 2313 32
Sähköposti: 

Koli Shop Retkitupa sijaitsee Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Kotimaiset Wood Jewel -magneetit
Kuva: Kotimaiset Kupilkat ja muikkuja Pieliseltä.
Koli Shop Retkituvalta voit myös vuokrata erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten makuupusseja,
riippumattoja, termospulloja, lumikenkiä tai vaikkapa lastenkantorinkan.