Koli Shop Retkitupa suljettiin Kolin luontokeskus Ukon tiloissa 31.3.2022.

Huhtikuusta 2022 alkaen tuotteitamme on myynnissä Kolin Matkailuneuvonnassa Kolin kylällä (Ylä-Kolintie 2).

Kuva: Koli Shop Retkituvan kotimainen Koli-pipo.

Koli Shop Retkitupa suljettiin 31.3.2022

Koli Shop Retkitupa palveli kolilaisia ja matkailijoita 22 vuotta. Asiantuntevasta ja palvelevasta myymälästä sai ostettua niin matkamuistoja kuin retkeilytarvikkeita sekä lämpimiä asusteita. Myös vuokravälineet, kuten lumikengät, lastenkantorinkan, reput ja termospullot kuuluivat Retkituvan valikoimiin.

Tilamme luontokeskuksessa tarvitaan muuhun käyttöön ja niinpä vuokrasopimuksemme irtisanottiin. Jouduimme näin ollen lopettamaan Koli Shop Retkituvan. Huhtikuusta alkaen tuotteitamme on myynnissä Kolin matkailuneuvonnan puodissa Kolin kylällä.

Retkitoimintamme jatkuu edelleen. Retkien sisältö pysyy muuten samana, mutta retkien lähtöpaikka on Kolin luontokeskus Ukon pihapiiri tai Sokos Hotel Kolin vastaanotto. Päivitämme tietoja parhaillaan retkikuvauksiimme.

Kuva: Koli Shop Retkituvan henkilökuntaa.

Myymme Koli Shop Retkituvan myymäläkalustoa

Myymme Koli Shop Retkituvan kalustosta puisia reliefejä. Reliefit ovat lieksalaisen puusepän Harri Hopeakiven valmistamia.

Reliefit ovat olleet myymälässä kiinni hyllyjen päädyissä. Isoimmissa reliefeissä on tausta, pienemmässä metsossa ei. Töissä näkyy pieniä jälkiä kiinnityksestä takapuolella ja niissä on myös pieniä kolhuja, mutta muuten ne ovat hyvässä kunnossa.

Isoimman reliefin, kalastajan, leveys on n. 120 cm ja korkeus n. 220 cm. Hintapyyntö on 400 €. Keskikokoisen hiihtäjätytön leveys on n. 80 cm ja korkeus n. 205 cm. Keskikokoisen kahvittelijan leveys on n. 70 cm ja korkeus n. 220 cm.  Näiden hintapyyntö on 350 €/kpl. Metson leveys on n. 52 cm ja korkeus n. 190 cm. Metson hintapyyntö on 150 €. Metso ja kahvittelija on myyty. Myynnissä on vielä hiihtäjätyttö, kalastaja ja eläinpäädyistä koppelo.

Tiedustelut puh. 0400 231 332 tai sähköpostilla info(at)feelkoli.fi.

Kuva: Koli Shop Retkituvan myynnissä oleva kalastaja reliefi.
Kuva: Koli Shop Retkituvan puureliefi hiihtäjätyttö ja kahvittelija.
Kuva: Koli Shop Retkituvan puureliefi metso.

Koli-tuotteita myös verkkokaupastamme

Koli Shop Retkituvalla myynnissä olevia Koli-tuotteita on myynnissä myös verkkokaupassamme. Verkkokaupassa on myynnissä mm. Kupilkoja Koli-laseroinnilla, avaimenperiä, magneetteja ja Koli-lakuja. Myös vuokratuotteistamme lumikengät ja liukuesteet voi varata ja maksaa verkkokaupassa.

Kaikkia tuotteitamme ei ole vielä verkkokauppaan laitettu. Laita meille viestiä, jos toivomasi tuote puuttuu tai jos tuote on verkkokaupasta loppu, niin tarkistamme Koli Shop Retkituvan varaston.

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

Kuva: Koli Shop Retkituvan Kupilkat Koli laseroinnillla
Kuva: Koli Shop Retkituvan pipovalikoimaa

Koli Shop Retkituvalla on nyt runsaasti talven pipoja

Koli Shop Retkituvalla on nyt runsaasti talvituotteita: lämpimiä pipoja, hanskoja ja sukkia. Pipoissa on tällä hetkellä runsas valikoima Starlingin villasekoitepipoja. Pienen puolaisen Starling-merkin valikoimassa on runsaasti värejeä, pehmeitä palmikoita ja tupsuja. Meillä myytävissä pipoissa tupsut ovat tekokuidusta. Pipoissa on lämmin fleecevuori, joten niillä tarkenee kylmemmilläkin keleillä.

Valikoimiimme kuuluu myös suomalaisen Huskyn pipot, tuubit, kaulurit ja pannat. Kotimaiset Huskyt ovat merinovillaa tai merinovillasekoitetta. Suosittuja Huskyn tuotteita meille tulee lisää joulukuun alussa.

Hanskoissa meillä on sekä ohuempaa villa- tai fleecehanskaa että paksumpia rukkasia ja hanskoja. Esimerkiksi Reuschin valikoimasta meillä on tuotteita sekä lapsille että aikuisille ohuemmasta hanskasta lämöpöiseen untuvarukkaseen.

Tervetuloa Koli Shop Retkituvalle tutustumaan talven tuotteisiimme!

Uutuus: Koli-tuubihuivit

Koli-tuubihuiveja on paljon kyselty, ja nyt niitä meillä taas on!

Koli-tuubihuivi on saksalaisen H.A.D.:n valmistama Saksassa ja se on tehty kierrätysmateriaalista, kierrätetyistä muovipulloista. Huvi on ohut ja hyvin hengittävä. Huivissa on taustalla klassinen Kolin maiseman profiili ja tuttu Koli-logo sekä Ukko-Kolin huipulla korkeus 347.

Koli-tuubihuivin alennettu hinta hiihtolomilla vain 10 € (norm. hinta 17,90 €)!

Kuva: Koli-tuubihuivi Koli Shop Retkituvalla.

Yhteystiedot

Osoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Puhelin: 0400 2313 32
Sähköposti: 

Koli Shop Retkitupa sijaitsee Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Kotimaiset Wood Jewel -magneetit
Kuva: Kotimaiset Kupilkat ja muikkuja Pieliseltä.
Koli Shop Retkituvalta voit myös vuokrata erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten makuupusseja,
riippumattoja, termospulloja, lumikenkiä tai vaikkapa lastenkantorinkan.