Pohjois-Karjalan Matkailu ry valitsi Ilovoltti Oy:n Vuoden 2018 Vastuulliseksi matkailutoimijaksi. Yhdistyksen puheenjohtaja Marja Tiittanen ja sihteeri Airi Okkonen kertoivat kunniakirjan tulleen kiitoksena pitkäjänteisestä ja laadukkaasta työstä luonto- ja hyvinvointimatkailun parissa. Ilovoltin yrittäjiä kiitettiin myös siitä, että vastuullisuus niin luontoa, paikallista yhteisöä kuin asiakkaitakin kohtaan on ollut heille luonteva toimintatapa jo ennen kuin vastuullisen yritystoiminnan merkitystä luonnon ja yhteisön kestokyvylle on laajemmin ymmärretty.

Taide, tarinat ja paikallisuus osaksi luontopalveluita

Me Ilovoltin yrittäjät olemme yllättyneitä, iloisia ja otettuja kunniakirjasta! On hienoa, että Irjan ja Hannan yli kahdenkymmen vuoden työ Pohjois-Karjalan matkailun hyväksi on huomioitu ja että sillä on ollut vaikutusta alueen matkailun kehitykseen. Olemme iloisia voidessamme toimia esimerkkinä muille. Taiteen, tarinoiden ja paikallisen perinteen tuominen osaksi luontopalveluja on aina ollut meille tärkeää ja olimmekin hyvillämme, että kunniakirjan saajan valinnassa tämä oli huomioitu. Haluamme esimerkillämme kannustaa muitakin vastuulliseen toimintaan: esimerkiksi retkivarusteemme ovat kestäviä ja laadukkaita ja tarjoamme retkeilijöille mahdollisuuden vuokrata tarvitsemansa välineet ostamisen sijaan.

Tämä huomionosoitus saaminen vahvistaa sitä, että olemme oikealla tiellä. Tästä on hyvä jatkaa ja edelleen kehittää niin Koli Shop Retkitupaa kuin uusia retkipalveluitakin!