Olemme mukana Hyvän Olon Viikolla 4.-10.9.2017 – tule nauttimaan ja virkistymään Kolin kauniissa luonnossa kanssamme!

Koli Shop Retkitupa avoinna Hyvän Olon Viikolla Kolilla 4.-10.9.2017 ma-la klo 10-17, su klo 10-15

Matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä Koli Shop Retkitupa sijaitsee Break Sokos Hotel Kolin luontokeskus Ukon puoleisessa päädyssä. Valikoimassa on Koli- ja luontoaiheisia matkamuistoja, kotimaisia Koli-tekstiilejä, postikortteja, karttoja, retkeilyvarusteita, hanskoja, sukkia ja laaja valikoima kotimaisia trikoopipoja.

Maksulliset säilytyskaapit, pukuhuonetilat ja suihkut retkeilijöille. Vuokrattavana lastenkantorinkka, päiväreppuja, riippumattoja ja niihin lisävarusteita mm. lisälämpöä antavia aluspeittoja, termospulloja yms. Tervetuloa ostoksille!

Hyvän Olon Viikon tarjouksena Ole hyvä luonnonmukaiset pesuaineet -10 %

Kolin maisemakierros ma 4.9. ja la 9.9.2017 klo 11–12.30

Opastettu Maisemakierros Kolin kansallismaisemaan alkaa Break Sokos Hotel Kolin päädystä Koli Shop Retkituvalta. Kävelyretki tehdään Kolin kansallispuiston korkeimmille näköalapaikoille Ukko-, Akka- ja Paha-Kolille. Opastuskielet suomi ja englanti. Hinta 12 €/hlö. Lähtö ja paluu Koli Shop Retkituvalta.

Naurua luonnossa ke–to 6.–7.9. ja la 9.9.2017 klo 8.30–9.30

Retken aikana tehdään ohjatusti erilaisia nauruharjoituksia, syvähengityksiä ja loppurentoutus. Varaa mukaasi avoin mieli ja säänmukainen rento ulkoiluasu- ja jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo. Tervetuloa nauramaan kanssamme! Hinta 12 €/henkilö, ikäraja 12 v. Lähtö ja paluu Koli Shop Retkituvalta.

Luonto voiman antajana -retki ke 6.9. ja la 9.9.2017 klo 12.30–n.14.30

Retki alkaa Sokos Hotel Kolin päädystä Koli Shop Retkituvalta. Retken aikana on mahdollisuus luonnon läheiseen ja syvälliseen kokemiseen yksin ja pienryhmissä tehtävien aistiherkkyysharjoitteiden kautta. Tehtävien aikana käydään Kolin maisemapaikoilla. Pääsääntöisesti kävellään Kolin kansallispuiston polkuja, mutta harjoitteita tehtäessä poiketaan myös polulta. Retkellä käytetään näkö- ja kuuloaistin lisäksi myös tunto- ja hajuaistia ja herätellään sisäistä luovuutta luonnon innoittamana. Retkellä tehtävät harjoitteet antavat mahdollisuuden oman luontosuhteen vahvistumiseen. Harjoitteita voi toteuttaa myöhemmin omatoimisesti lähimetsissä, kaupungin puistoissa tai korpien kätköissä. Varaa mukaasi avoin mieli ja säänmukainen rento ulkoiluasu- ja jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo. Hinta 25 €/henkilö, kesto n. 2,5 h, ikäraja 15v. Lähtö ja paluu Koli Shop Retkituvalta.

Uinuvat vaarat, pieni iltaretki Kolin vaaroille to 7.9.2017 klo 18–n.20.30

Kuunnellaan ja tarkkaillaan yöpuulle vaipuvaa metsää, sen eläimiä ja auringon laskua. Kokoontuminen klo 18.00 Koli Shop Retkituvan edessä, josta oppaan johdolla lähdetään pienelle iltaretkelle. Kävelymatkaa n. 2,5 km kansallispuiston polkuja, matkan varrella on ylä- ja alamäkeä. Hinta 15 €/hlö. Opastuskieli suomi ja englanti. Retki päättyy Koli Shop Retkituvalle