Palvelut ryhmille

Palvelut ryhmille 2019-05-30T12:19:04+00:00
Ryhmille tarjoamme erilaisia retkiä ympäri vuoden. Räätälöimme retket ryhmän koon, käytettävissä olevan ajan ja toiveiden mukaan. Retkiä voi tilata puhelimitse 0400 231332 tai sähköpostilla .  Ota yhteyttä ja kerro ryhmäsi toiveista, niin suunnittelemme teille oman Kolin elämyksen!

LUONTORETKET RYHMILLE KESÄLLÄ 2019

Uutuus 2019: Teatteri Kolin Häämatka näytelmän tekijöiden kanssa suunniteltu Vaarain vihkimys -retki!

Vaarain vihkimys

Häämatka näytelmän teemaretki

Retkellä paneudutaan Kolin merkitykseen luovuuden innoittajana 1800- ja 1900-lukujen vaihteen suomalaiseen taiteeseen, karelianismin kultakauteen. Kävelyretki tehdään Kolin kansallispuiston maisemapaikoille Ukko-, Akka- ja Paha-Kolille, joilla myös taiteilijat ovat liikkuneet. Luonto on ollut nykyaikaan verrattuna tärkeämmässä roolissa niin Kolin seudun asukkaille kuin täällä liikkuneille taiteilijoille. Myös Häämatka näytelmän päähenkilöt Urho, näyttelijä, ja Urhon morsian Minna, ovat tulleet Kolille viettämään häämatkaa ja inspiroitumaan Kolin luonnosta. Retkellä kuullaan myös Minnan ja Urhon vihkilaulu Hiljaisuuden temppelillä.

Tervetuloa nauttimaan Kolin luonnon voimasta ja kansallismaisemasta!

Kesto  1–1,5 tuntia

Ryhmän koko 10–50 henkilöä

Ajankohta  Retken voi tilata ennen teatteriesitystä ennakkoon sovittuun kellonaikaan.
Teatterin esitysajat kesäkuussa: 5.6. (ensi-ilta) klo 18, 6.6. klo 14 ja 17, 12.6. klo 17, 13.6. klo 14, 16.6. klo 14, 17.6. klo 14, 18.6. klo 14, 19.6. klo 17, 20.6. klo 17, 23.6. klo 14, 26.6. klo 17, 27.6. klo 17 ja 30.6. klo 14.

Teatterin esitysajat heinä-elokuussa: 31.7. klo 17, 1.8. klo 17, 4.8. klo 14 ja 17, 5.8. klo 14, 6.8. klo 14, 7.8. klo 14, 8.8. klo 14 ja 17, 11.8. klo 14 ja 17, 14.8. klo 17, 15.8. klo 17, 18.8. klo 13, 21.8. klo 17, 22.8. klo 14, 25.8. klo 14 ja 17.

Huom! Retki järjestetään takuulähtönä seuraavina ajankohtina: 5.6. klo 16, 19.6. klo 15, 26.6. klo 15, 31.7. klo 15 ja 25.8. klo 15. Näinä päivinä retki on avoin kaikille ja toteutetaan yhdenkin henkilön kanssa. Ryhmiä pyydämme kuitenkin varaamaan retken myös näinä päivinä ennakkoon.

Opastuskieli suomi, englanti

Lähtö ja paluu Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa 1,5 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 11 €/hlö, kun ryhmässä on 35 henkilöä tai enemmän. 13 €/hlö, kun ryhmässä 20–34 henkilöä. 15 €/hlö, kun ryhmässä 5–19. Laskutuksessa minimi 10 henkilöä.

Hinta sisältää Oppaan palvelut, alv 10 %. Kun ryhmässä on yli 25 henkilöä, retkellä on 2 opasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Nuotiokahvit on mahdollista tilata lisähinnasta 7 €/hlö (sis. kahvi/tee, suolainen tai makea kahvileipä).

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään 50 % sovitusta hinnasta. Peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa: peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos osallistujia on enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Hiljaisuuden temppeli Akka-Kolilla
Vaarain vihkimys -retki järjestetään takuulähtönä ke 5.6. klo 16, ke 19.6. klo 15, ke 26.6. klo 15, ke 31.7. klo 15 ja su 25.8. klo 15. Tervetuloa virittäytymään Häämatka näytelmän tunnelmiin!

Kolin maisemakierros

Maisemakierros Kolin kansallismaisemaan alkaa Koli Shop Retkituvalta, joka löytyy Kolin Luontokeskus Ukosta. Kävelyretki tehdään Kolin kansallispuiston korkeimmille näköalapaikoille Ukko-, Akka- ja Paha-Kolille. Opas kertoo retken aikana tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista, sisältäen tarinoita taiteilijakareliaaneista tämän päivän taiteilijoihin. Aikaa on myös valokuvaamiseen, reitillä on monta kaunista maisemapaikkaa.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Kolin kansallismaisemasta!

Kesto 1–1,5 tuntia (+ mahdollinen nuotioruokailu noin 0,5 h)

Ryhmän koko 5–70 henkilöä

Ajankohta touko–lokakuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö ja paluu Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa 1,5 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 11 €/hlö, kun ryhmässä on 35 henkilöä tai enemmän. 13 €/hlö, kun ryhmässä 20–34 henkilöä. 15 €/hlö, kun ryhmässä 5–19. Laskutuksessa minimi 5 henkilöä.

Hinta sisältää Oppaan palvelut. Kun ryhmässä on yli 25 henkilöä, retkellä on 2 opasta. alv 10 %

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja, Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen tilaisuuden alkua peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai jos enemmän niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Maisema Ukko-Kolilta

Koe Kolin vaarat patikoiden

Puolen päivän mittainen patikkaretki tehdään Kolin kansallispuiston korkeimmille ja tunnetuimmille näköalapaikoille, niityille ja metsiin. Retken aluksi käydään Ukko-, Akka- ja Paha-Kolilla, josta retki jatkuu rauhallista tahtia viereiselle Mäkränvaaralle. Mäkrältä avautuu huikea maisema karjalaiseen vaara- ja järvimaisemaan Pielisen suuntaan. Opas kertoo retken aikana Kolin historiasta, luonnosta, geologiasta ja kulttuurista. Aikaa on myös valokuvaamiseen, reitillä on monta kaunista maisemapaikkaa. Retkelle voi tulla omin eväin tai tilata eväspaketin lisähinnasta.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Kolin upeista kansallismaisemista!

Kesto 4,5–5,5 tuntia

Ryhmän koko 6–50 henkilöä

Ajankohta touko–lokakuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa 5–7 km

Vaikeusaste Soveltuu hyväkuntoisille, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 33 €/hlö, kun ryhmässä 26–50 henkilöä. 35 €/hlö, kun ryhmässä 16–25 henkilöä. 37 €/hlö, kun ryhmässä 6–15, laskutuksessa minimi 6 henkilöä

Hinta sisältää Oppaan palvelut. Kun ryhmässä on yli 25 henkilöä, retkellä on 2 opasta. Alv 10 % sisältyy hintaan.

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet sekä vesipullo.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja ja Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Retkeläiset ihailevat Kolin maisemia

Laulukimppu

Laulukimppu on laulutuokio luonnonäänien säestämänä Kolin vaaroilla. Mieleenpainuva hetki Suomen kauneimmassa kansallismaisemassa kansanlauluista tai balladeista nauttien, auringon noustessa tai laskiessa, keskipäivän auringossa tai kuutamon loisteessa, sumussa tai tuulenhuminassa.

Laulaja ottaa ryhmän vastaan Koli Shop Retkituvalla, josta kävellään yhdessä laulupaikalle, tai ryhmä saapuu omatoimisesti ennalta sovittuun paikkaan Ukko-, Akka- tai Paha-Kolille, jossa laulaja odottelee heitä. Ennen laulutuokiota laulaja kertoo lyhyesti Kolista ja lauluista. Laulutuokion jälkeen ryhmä voi jäädä omatoimisesti retkeilemään tai palata laulajan kanssa Koli Shop Retkituvalle.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme upeasta kansallismaisemasta!

Kesto Laulutuokio n. 15–20 minuuttia, siirtyminen laulupaikalle n. 20 min. (+ mahdollinen nuotioruokailu, noin 0,5 h)

Ryhmän koko korkeintaan 30 henkilöä

Ajankohta ympäri vuoden

Esittelykieli suomi, englanti, saksa, laulut ovat suomenkielisiä

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa tai sopimuksen mukaan Ukko-, Akka- tai Paha-Koli

Kävelymatkaa n. 0,5 km

Hinta 100 € / ryhmä, sis. alv 24 %. Jos ryhmässä on yli 30 henkilöä, ryhmä voidaan jakaa kahteen osaan ja laulutuokio voidaan pitää samalla paikalla ennakkoon sovitun ajan päästä toiselle osalle ryhmää, tällöin veloitetaan lisämaksu 40 €.

Lisähinnasta Laulukimpun yhteyteen opastettu 1–1,5 tunnin retki, jonka aikana opas tarinoi Kolista: 15 €/henkilö (sis. alv 10 %), minimilaskutus 5 henkilöä.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja ja Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen tilaisuuden alkua peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena on 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Luonto voiman antajana

Luonto voiman antajana retken aikana hiljennyt kuuntelemaan ja aistimaan luontoa. Yksin ja pienryhmissä tehtävät aistiherkkyysharjoitteet antavat mahdollisuuden luonnon läheiseen ja syvälliseen kokemiseen ja oman luontosuhteen vahvistamiseen. Retkellä käytetään näkö- ja kuuloaistin lisäksi myös tunto- ja hajuaistia ja herätellään sisäistä luovuutta luonnon innoittamana. Harjoitteita voi toteuttaa myöhemmin omatoimisesti lähiluonnossa, metsissä tai kaupungin puistoissa. Retkellä kävellään pääsääntöisesti Kolin kansallispuiston polkuja, mutta harjoitteita tehtäessä poiketaan myös polulta. Tehtävien aikana käydään myös Kolin maisemapaikoilla, ihailemassa Suomen kauneinta kansallismaisemaa.

Kesto 2–2,5 tuntia ryhmän koosta riippuen (+ mahdollinen nuotioruokailu 0,5 h)

Ryhmän koko 5–30 henkilöä

Ajankohta 15.5.–30.6. ja 1.8.–30.9.

Opastuskieli suomi, englanti

Lähtö- ja paluupaika Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa n. 1 km kansallispuiston polkuja, retken aikana poiketaan myös poluilta.

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta vauhti on rauhallista

Hinta 25 €/hlö

Hinta sisältää Ohjaajan palvelut (yli 20 henkilön ryhmässä 2 ohjaajaa), alv 10 %

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja, Koli -paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen tilaisuuden alkua peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk– 0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutus perusteena 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai jos enemmän niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Ihmisiä metsässä ilta-auringossa

Naurua luonnossa

Naurua luonnossa on rentouttava ja riemastuttava retki puhtaassa luonnossa. Retken aikana tehdään ohjatusti erilaisia nauruharjoituksia ja syvähengityksiä, jotka aktivoivat kehon naurulihaksia ja puhdistavat keuhkoja. Nauraminen edistää säännöllisesti harjoitettuna psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Naurua luonnossa retkellä puhdas luonto ja ilma vahvistavat naurujoogan terveysvaikutuksia. Retken aluksi tehdään lämmittelyharjoituksia ja lopussa yhteinen vapaanauru ja loppurentoutus. Retken aikana kävellään muutama sata metriä helpohkoa kansallispuiston polkua. Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta naurujoogasta. Varaa mukaasi avoin mieli ja säänmukainen rento ulkoiluasu- ja jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Tervetuloa nauramaan kanssamme!

Kesto 1 tunti (+ mahdollinen nuotioruokailu noin 0,5 h)

Ryhmän koko 5–30 henkilöä

Ajankohta 15.5.–30.6., 1.8.–30.9.

Opastuskieli suomi

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa (Kolin Luontokeskus Ukossa)

Kävelymatkaa Muutama sata metriä kansallispuiston polkuja.

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on pientä ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Hinta 15 €/hlö

Hinta sisältää Koulutetun naurujoogaohjaajan palvelut, alv 10 %.

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä, jossa voi ennen tai jälkeen retken tehdä ostoksia. Myymälässä on runsas valikoima suomalaisia tuotteita mm. kalasäilykkeitä, pipoja, puukuksia, Kupilkoja, puukkoja, maisemakortteja, Koli-paitoja.

Laskutus Sopimuksen mukaan

Peruutusehdot Peruutus 14 vrk–4 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään 50 % sovitusta hinnasta, peruutus 4 vrk–0 vrk ennen sovittua alkamisaikaa peritään sovittu hinta. Laskutusperusteena 4 päivää ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä, tai jos enemmän, niin toteutunut henkilömäärä.

Kuva: Nauravia ihmisiä luonnossa
Sesonkiaikoina tarjoamme viikoittain luontoretkiä takuulähdöin myös yksittäisille matkailijoille.

LUONTORETKET RYHMILLE TALVELLA 2019

Talvinen Kolin maisemakierros

Tervetuloa nauttimaan talvisesta Kolin kansallismaisemasta!
Talvinen kävelyretki Kolin kansallispuiston näköalapaikoille tehdään turvallisesti liukuesteillä. Ammattikäyttöön suunnittelut, piikilliset liukuesteet laitetaan omien kenkien päälle ja ne antavat varman pidon jäisilläkin poluilla. Retkellä vauhti on rauhallista ja ryhmällä on aikaa nauttia talviluonnosta. Opas kertoo retken aikana tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista, sisältäen tarinoita taiteilijakareliaaneista tämän päivän taiteilijoihin. Retki sopii hyvin vanhemmillekin ihmisille.

Hinta 20 €/hlö, kun ryhmässä on 2–15 henkilöä; 18 €/hlö, kun ryhmässä 16–25 henkilöä

Kesto n.1  tunti

Ryhmän koko 2–25 henkilöä

Ajankohta joulu–maaliskuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö ja paluu Koli Shop Retkitupa

Kävelymatkaa 1 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoiselle, reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta kävelyvauhti on rauhallista.

Varusteet Retkeläisten omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Maisema Ukko-Kolilta

Koe Koli lumikengillä

Tervetuloa tutustumaan Kolin kansallismaisemaan lumikengillä!
Talvielämysretki lumikengillä Kolin kansallispuiston talviseen metsään, maisemapaikoille, jääputouksille ja kuusten katveeseen. Retki alkaa lyhyellä perehtymisellä lumikenkäilytekniikkaan, joten aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä ei tarvita. Retken aikana opas kertoo Kolista, sen historiasta ja luonnosta. Aikaa on myös rauhalliseen luonnon tarkkailuun. Matkalla nautimme kuumaa mehua Kupilkan retkiruokakupeista.

Hinta 30 €/hlö kun ryhmässä 5–15 hlöä (laskutuksessa minimi 5 henkilöä)

Kesto n. 2 tuntia

Ryhmän koko 5–30 henkilöä

Ajankohta joulu–maaliskuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa

Kävelymatkaa n. 2 km

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoisille. Reitillä on ylä- ja alamäkeä, mutta vauhti on rauhallista.

Varusteet Retkeläisten omat lämpimät, säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Retkieväät on mahdollista tilata lisähinnasta.

Kuva: Retkeläiset ihailevat Kolin maisemia

Hiihtoretki metsäsuksilla

Metsäsuksiretkellä hiihdetään umpihangessa, pellolla, metsässä tai järven jäällä. Retki voidaan toteuttaa auringon noustessa tai laskiessa tai vaikka kuutamoyönä.
Retki alkaa lyhyellä perehtymisellä metsäsuksilla hiihtämiseen, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Retken kohde valitaan lumitilanteen ja sään mukaan. Hiihdettävä matka sovitetaan ryhmän mukaisesti.

Retkellä pidetään evästauko nuotion ääressä tai suojaisassa paikassa termarieväät nauttien (eväät sisältyvät retken hintaan).

Retki tehdään tilauksesta ja säävarauksella.

Hinta 55 €/hlö

Kesto n. 2–2,5 tuntia

Ryhmän koko 2–5 henkilöä

Ajankohta tammi–maaliskuu

Opastuskieli suomi, englanti, saksa

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa tai sopimuksen mukaan

Hiihtomatkaa sovitetaan ryhmän mukaan.

Vaikeusaste Soveltuu normaalikuntoisille, vauhti on rauhallista.

Varusteet Retkeläisten omat lämpimät, säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Retkeläiset ihailevat Kolin maisemia

Talvinen Laulukimppu

Tervetuloa nauttimaan laulusta Kolin kansallismaisemassa!
Laulukimppu on laulutuokio luonnonäänien säestämänä Kolin vaaroilla. Mieleenpainuva hetki Suomen kauneimmassa kansallismaisemassa kansanlauluista tai balladeista nauttien, auringon noustessa tai laskiessa, keskipäivän auringossa tai kuutamon loisteessa, sumussa tai tuulen huminassa.

Laulaja ottaa ryhmän vastaan Koli Shop Retkituvalla, josta kävellään yhdessä laulupaikalle. Ryhmä voi myös saapua omatoimisesti ennalta sovittuun paikkaan Ukko-, Akka- tai Paha-Kolille, jossa laulaja odottelee heitä. Ennen laulutuokiota laulaja kertoo lyhyesti Kolista ja lauluista. Laulutuokion jälkeen ryhmä voi jäädä omatoimisesti retkeilemään tai palata laulajan kanssa Koli Shop Retkituvalle.

Hinta 100 €/ ryhmä, sis. alv 24 %. Jos ryhmässä on yli 30 henkilöä, ryhmä voidaan jakaa kahteen osaan ja laulutuokio voidaan pitää samalla paikalla ennakkoon sovitun ajan päästä toiselle osalle ryhmää, tällöin veloitetaan lisämaksu +40 €.

Kesto Laulutuokio n. 15–20 minuuttia, siirtyminen laulupaikalle n. 20 min.

Ryhmän koko korkeintaan 30 henkilöä

Ajankohta ympäri vuoden

Esittelykieli suomi, englanti, saksa, laulut ovat suomenkielisiä

Lähtö- ja paluupaikka Koli Shop Retkitupa tai sopimuksen mukaan Ukko-, Akka- tai Paha-Koli

Kävelymatkaa n. 0,5 km

Lisähinnasta Laulukimpun yhteyteen opastettu 1–1,5 tunnin retki, jonka aikana opas tarinoi Kolista.

Muuta Koli Shop Retkituvalla on pieni matkamuisto- ja retkeilytarvikemyymälä Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Sesonkiaikoina tarjoamme viikoittain luontoretkiä takuulähdöin myös yksittäisille matkailijoille.