Koli Shop Retkitupa

Koli Shop Retkitupa 2020-01-15T13:22:29+00:00
Koli Shop Retkitupa on monipuolinen ulkoilu-, retkeily- ja matkamuistomyymälä. Valikoimassamme on Koli- ja luontoaiheisia matkamuistoja, kotimaisia Koli-tekstiilejä ja trikoopipoja, postikortteja ja retkeilyvarusteita, mm. Ticket to the Moon -riippumattoja, kuksia ja Kupilkoja, reppuja ja termospulloja. Talvella myymme Faber -lumikenkiä, Snowline -liukuesteitä ja lämpimiä hanskoja, pipoja ja sukkia. Myymälästämme on myös mahdollista vuokrata retkeilytarvikkeita erilaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoima on kolmen luontoa rakastavan ja retkeilevän naisen kahdenkymmenen vuoden kokemuksella suunnittelema. Myytäviä tuotteita valitessamme suosimme laadukkaita, luontoystävällisiä ja kotimaisia tuotteita.
Tervetuloa ostoksille ja samalla tutustumaan Suomen kauneimpaan kansallismaisemaan!

Aukioloajat

Ma–la klo 10–17

Su klo 10–15

KESÄN AUKIOLOT:

19.6.–16.8.2020

Ma–la klo 10–19

Su klo 10–17

POIKKEUKSET:

20.–26.4.2020 suljettu

2.–29.11.2020 suljettu

25.–26.12.2020 avoinna klo 10–15

Kuva: Koli Shop Retkituvan kotimainen Koli-pipo.

Ota Koli Shop Retkitupa retkesi alkupisteeksi!

Koli Shop Retkitupa ja välinevuokraamo palvelevat joka päivä. Myymälämme sijaitsee Kolin luontokeskus Ukon tiloissa, vain kivenheiton päässä Kolin kansallispuiston poluista ja korkeimmista huipuista.

Retkituvalta löydät lämpimät pipot ja hanskat sekä merinovillaiset Devoldin kerrastot. Valikoimassamme on mm. kotimaisia Huskyn, Nettihatun ja Scala Collectionin pipoja. Käsineissä meillä on sekä ohuempia, merinovillaisia alushanskoja että paksumpia rukkasia ja hanskoja. Kaikki merinovillaiset tuotteemme ovat mulesing vapaita.

Koli Shop Retkitupa on myös retkiemme tukikohta ja lähtöpiste. Retkituvassa on myös välinevuokraamomme, mistä voit vuokrata laadukkaat ja kestävät välineet omatoimiseen retkeilyyn Kolin poluille. Vuokraamme laadukkaita Faberin lumikenkiä, Snowline liukuesteitä ja reppuja, lastenkantorinkkaa ja termospulloja. Uutuutena tänä vuonna meillä on Kuoman lämpöiset talvikengät ja Petzlin otsalamput, jotka on näppärä ottaa mukaan vaikka illan hiihtolenkille.

Myymme myös mm. Faberin lumikenkiä, Snowline liukuesteitä sekä termospulloja ja reppuja. Jos vuokraamisen jälkeen innostut ostamaan itsellesi rekeilyvälineet, hyvitämme saman päivän vuokrahinnan ostohinnasta.

Tervetuloa ostoksille ja vuokraamaan! Asintunteva henkilökuntamme neuvoo ja opastaa mielellään niin välineiden vuokrassa kuin retkeilytarvikkeiden ostamisessa!

Kuva: Feel Kolin ja Koli Shop Retkituvan omistajat Marja. Hanna ja Irja.

Yhteystiedot

Osoite: Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Puhelin: 0400 2313 32
Sähköposti: 

Koli Shop Retkitupa sijaitsee Kolin luontokeskus Ukon tiloissa.

Kuva: Kotimaiset Wood Jewel -magneetit
Kuva: Kotimaiset Kupilkat ja muikkuja Pieliseltä.
Koli Shop Retkituvalta voit myös vuokrata erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten makuupusseja,
riippumattoja, termospulloja, lumikenkiä tai vaikkapa lastenkantorinkan.

Otsikkokuva: Kirsti Hassinen